Ons onderwijs

10jaarMaandag 20 augustus stonden de schooldeuren weer open. Het Wendingjaar feestjaar is geopend en iedereen mocht dat horen.

logo klein 2

Jens, Jasper en Damian namen ons luid trommelend mee in het nieuwe schooljaar. Ook werd het vernieuwde schoollied ten gehore gebracht, deze heeft een mooie raptoevoeging gekregen.
De laastste "worden van ons schoollied zijn "Let's go....."en dat was natuurlijk een mooi bruggetje om ook daadwerkelijk de school binnen te gaan. Sommige kinderen (en ouders) vol verwachting, anderen weer vol spanning!
Om duidelijk te laten merken dat we dit jaar echt een feestjaar hebben werden de kinderen ook nog getrakteerd op een lekker cupcake van bakker Croonen.
U kunt op school overal dit jaar ons feestlogo vinden, dit is gemaakt door Frits Franken (vader van Mats uit groep 1-2B)

drum
622c28ff 0f23 4324 9dac 716a16ce4644 c9369676 d831 4146 ac03 d9662686fee1
cake

W-E-N-D-I-N-G

Voel de beat en doe met ons mee

Crea vakken, rekenen en taal.

Onze school heeft het allemaal

De W van Wending, de w van wij

W van Weihoek, voel je vrij!

Wij zijn altijd in beweging

(Leren hier) is so amazing!