Oudervereniging

orlogo Wat doet de oudervereniging?

Wij zijn actief betrokken bij de invulling van de themadagen op school. De themadagen zijn herfst/winterdag, sinterklaas, kerst, carnaval, lente/zomerdag, avondvierdaagse, sportdag, schoolreis en laatste schooldag.

Sintfeest op de Wending!

Wij hebben per thema een eigen budget van het schoolgeld van uw kind. Ook bij andere onderwerpen zijn wij als OV betrokken, zoals de tussenschoolse opvang. Dit is de grote pauze op het schoolplein tussen 11:30-12:30u.
De OV bestaat uit enthousiaste, vrijwillige ouders en teamleden van school. Wij zijn verdeeld over de verschillende themacommissies en elke themadag heeft een draaiboek waarbij we ideeën aanvullen of iets nieuws bedenken. Zes keer per jaar heeft de OV een vergadering op school.

Schoolreisjes zijn altijd een verrassing!

logo kaal roodInteresse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe OV-ouders. Heeft u interesse of wilt u een vergadering bijwonen? De vergaderingen zijn openbaar, dus u bent altijd van harte welkom om aan te schuiven. De vergaderingen in 2017 zijn gepland op: - 19 april - 8 juni - 5 juli

Heeft u een onderwerp die u wilt bespreken met ons? Of heeft u interesse om bij de OV aan te sluiten? Laat het ons weten via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van ons aan!

logo kaal roodDe OV leden van schooljaar 2016/2017 zijn:
Ninette van den Bogart (voorzitter)
Ilse Braat (penningmeester tot augustus 2017)
Martine Breugelmans
Patricia Leis
Lisette Timmers
Suzanne van Moergastel
Claudia van Oorschot
Marc Vriens ((penningmeester vanaf augustus 2017)

De notulen van de OV vindt u achter de inlog.