Oudervereniging

orlogo Wat doet de oudervereniging?

Wij zijn actief betrokken bij de invulling van de themadagen op school. De themadagen zijn herfst/winterdag, sinterklaas, kerst, carnaval, lente/zomerdag, avondvierdaagse, sportdag, schoolreis en laatste schooldag.

Sintfeest op de Wending!

Wij hebben per thema een eigen budget van het schoolgeld van uw kind. Ook bij andere onderwerpen zijn wij als OV betrokken, zoals de tussenschoolse opvang. Dit is de grote pauze op het schoolplein tussen 11:30-12:30u.
De OV bestaat uit enthousiaste, vrijwillige ouders en teamleden van school. Wij zijn verdeeld over de verschillende themacommissies en elke themadag heeft een draaiboek waarbij we ideeën aanvullen of iets nieuws bedenken. Zes keer per jaar heeft de OV een vergadering op school.

Schoolreisjes zijn altijd een verrassing!

 

logo kaal roodInteresse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe OV-ouders. Heeft u interesse of wilt u een vergadering bijwonen? De vergaderingen zijn openbaar, dus u bent altijd van harte welkom om aan te schuiven. De vergaderingen in 2018-2019 zijn gepland op: 
Donderdag 6 september 2018
Donderdag 4 oktober 2018 (ALV)
Woensdag 14 november 2018
Donderdag 24 januari 2019
Woensdag 3 april 2019
Donderdag 6 juni 2019

Heeft u een onderwerp die u wilt bespreken met ons? Of heeft u interesse om bij de OV aan te sluiten? Laat het ons weten via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van ons aan!

 

logo kaal roodDe OV leden van schooljaar 2018/2019 zijn:
Suzanne van Moergastel (voorzitter)
Marc Vriens (penningmeester)
Alice Coppens (secretaris)
Susan Aanraad
Mandy Willems
Wendy Mulder
Lisette Timmers
Claudia van Overveld
Nikie Vruwink
Marijke van Aken

OV2018 2019


De notulen van de OV vindt u achter de inlog.

 

 

Virtuele tour

visit360

youtubelogo

Inloggen

Inloggen met uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord