mrlogoDit jaar bestaat de medzeggenschapsraad van de Wending uit 6 personen.

De oudergeleding wordt gevormd door Elmar van Erve (vader van Stella gr 4 en Maya gr 6), Simone Schrier (moeder van Cenne gr 2, Romee gr 4 en Quin gr 7) Mandy Willems (moeder van Julia gr 3 en Xander gr 5) . De personeelsgeleding bestaat uit juf Ethel, juf Ninette en juf Sandra.

logo kaal roodVoor de manier waarop de MR van de Wending haar werk doet staat beschreven in het Handboek Deelraad obs De Wending. Daarin staat o.a. een tijdsplanning, de onderwerpen die aan de orde komen en het reglement waar de MR zich aan heeft geconformeerd.

Ongeveer 6x per jaar komt de MR in vergadering bij elkaar. Binnen de vergaderingen wordt gesproken over allerlei ontwikkelingen binnen en rondom de school, te denken valt aan: mededelingen vanuit het Openbaar Bestuur, ontwikkelingen binnen de gebruikers van het Kwadrant, maar ook ontwikkelingen rondom het onderwijs en beleid van de school.

De MR heeft advies- en instemmingsrecht ten aanzien van bepaalde onderwerpen. De Directie dient bijvoorbeeld instemming te hebben van de MR over de formatie (samenstelling en bezetting van de groepen) voor het nieuwe schooljaar.

De MR van de Wending heeft graag een pro-actieve houding en denkt en adviseert graag mee over toekomstige belangrijke ontwikkelingen.
Belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen kunnen door de MR bij de Directie onder de aandacht worden gebracht. De MR is dan ook een orgaan waarin alle ouders zich kunnen laten horen. Bij vragen, opmerkingen, verbeterpunten en idee├źn kunt u altijd contact opnemen met bovenstaande leden. Zij kunnen er voor zorgen dat uw inbreng als agendapunt in de MR vergadering wordt meegenomen.

Dit schooljaar staan de volgende onderwerpen met regelmaat op de agenda:
*Samenwerking diverse gebruikers Kwadrant
*Huisvesting
*Managementrapportage en begroting
*Formatie
*Schoolplan
*Zichtbaarheid van de MR voor ouders

De data waarop de MR bij elkaar komt zal worden bekendgemaakt via Ons Ding.
Vergaderingen zijn voor ouders vrij om bij te wonen. U kunt zich daarvoor aanmelden bij de secretaris Sandra Sebregts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.