Onze ouders

Woensdagmiddag 12 april was het dan zover, onze eerste deelname aan de voorronde van schoolatletiek. Bij beide teams waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen, alhoewel sommige kinderen daar anders over dachten. Wat ging de 60 meter snel bij de jongens, ze konden het nauwelijks bijbenen. Er zaten dan ook wel hele snelle scholen in dezelfde groep als de Wending. De meiden leverden op de 60 m sprint rappe prestaties, m.n. Ella vloog als een duveltje uit een doosje de baan over, in 9.13 sec bereikte ze de finish. Bij het balwerpen wist Mats een mooie prestatie neer te zetten en Bij het verspringen vloog Thijs naar 4.02 m, heel erg knap!

De 600 m was een prooi voor Dirkje, zij finishte in haar serie ver vooraan.

Bijna waren we al naar huis vertrokken om onze verkleumde spieren op te laten warmen, want een finaleplaats zou er zeker niet inzitten....en toen was daar de bekendmaking van de 4 beste teams uit deze voorronde. Wat waren de kinderen verrast toen ze hoorden dat zowel de jongens als de meisjes een prachtige vierde plek hadden gehaald. Een plek die recht geeft op deelname aan de regiofinale die op zaterdag 20 mei op de atletiekbaan op Vierhoeven wordt gehouden.

Dat OBO scholen het goed doen bij schoolatletiek mag duidelijk zijn.....de Wingerd werd bij de jongens en meisjes eerste en de Klimroos werd zowel bij de jongens als meisjes tweede. Dat wordt een mooie finale, op naar 20 mei...wij willen die strijd wel aan!

Alle begeleiders heel erg bedankt voor jullie inzet op deze koude en lange middag. En wat fijn dat we ook veel support hadden van ouders langs de lijn.

Voor alle individuele uitslagen en scholenklassement, zie www.regio12.nl (subkopje schoolatletiek)Binnenkort zal dit worden bijgewerkt.